utorak, 14. februar 2012.

Primer motivacionog pisma - prodavac

Poštovani,

Obzirom da sam već dosta vremena Vaš odan kupac, kada sam videla Vaš oglas za posao prodavca u Vašem supermarketu, znala sam da sam odličan kandidat za ovu poziciju. Stoga, molim Vas da pogledate moju radnu biografiju koja se nalazi u prilogu.

Bilo bi mi veoma drago i veliko zadovoljstvo da radim kao prodavac proizvoda koje tako dobro poznajem i cenim. U prošlosti sam radila kao prodavac za vreme srednje škole, a nešto kasnije i kao vodja prodavnice u jednom poznatom lancu supermarkete, gde sam provela na ovoj poziciji preko tri godine. MOj posao je uključivao pored prodaje i sastanke sa članovima tima o ostvarenju dnevnih kvota, pozdravljanje mušterija, kao i indformisanje o novim proizvodima i akcijama svakog kupca. Mogu da Vas uverim da ponudim isto i Vašim klijentima, uz podjednak kvalitet i aktivno doprinesem povećanje prodaje u Vašem prodajnom objektu.
Sigurna sam da ćete me prepoznati kao dobrog kandidata. Raduvaće me Vaš poziv za intervju. Ukoliko Vam treba još informacija možete slobodno da me pozovete telefonom ili me kontaktirate mailom

S poštovanjem,

Ime Prezime
Potpis

Нема коментара:

Постави коментар